Snoerloos zagen met nieuwe accu-cirkelzaag

Snoerloos zagen met nieuwe accu-cirkelzaag

Voor dakdekkers, houtconstructeurs, droogbouwers en anderen die zonder lastige snoeren mobiel willen zagen, heeft Metabo een nieuwe accu-cirkelzaag gelanceerd: de KS 18 LTX 57.

Voor dakdekkers, houtconstructeurs, droogbouwers en anderen die zonder lastige snoeren mobiel willen zagen, heeft Metabo een nieuwe accu-cirkelzaag gelanceerd: de KS 18 LTX 57. Met dit model luidt de producent uit Nürtingen de start in van een nieuwe generatie snoerloze en krachtige cirkelzagen, aldus Metabo. De cirkelzaag heeft een compacte vorm, de bediening is eenvoudig. De zaag past zonder adapter bovendien op bijna alle gangbare geleiderails. Met 4600 toeren per minuut zaagt deze accumachine constructiehout, panelen van drie lagen en spaanplaten.

Comfortabele bediening

Naast de hoge doorvoerkracht en veelzijdige gebruiksmogelijkheden scoort de accu-cirkelzaag volgens Metabo ook hoog met zijn comfortabele bediening. Het zaagblad kan eenvoudig vervangen worden, door rubberen greepelementen ligt de zaag veilig in de hand en glijdt hij niet weg. Verschillende alleszuigers van Metabo kunnen rechtstreeks op de nieuwe cirkelzaag worden aangesloten. De KS 18 LTX 57 maakt deel uit van het Metabo Pick+Mix-systeem.

Meer lezen

Volg CobouwVak ook via Facebook >>