artikel

Pumps met hakje én composietneus

bouwbreed 924

Veilige pumps op de bouwplaats? Ze bestaan. Zoals de Carla S2, een veiligheidspump die verkrijgbaar is bij WomenWorks. De Carla S2 past prima onder een rok of nette broek, speciaal voor vrouwen die regelmatig op een bouwplaats moeten zijn. De schoen is veilig én elegant, aldus WomenWorks.

Pumps met hakje én composietneus

De lederen pump – met composietneus S2 – heeft een hakje van 6,5 centimeter. De schoen is shock absorberend, heeft een ademende binnenzool en een dubbel dichte PU zool. De damesschoen is verder 100% metaalvrij, antislip en antistatisch. WomenWorks levert niet alleen veilheidsschoenen, maar ook overalls, werkbroeken, veiligheidslaarzen en helmen. Veilig, degelijk en tóch vrouwelijk en comfortabel, dat is het credo.

WomenWorks heeft overigens ook bedrijfskleding, werkkleding, schoenen  en persoonlijke beschermingsmiddelen voor mannen in het assortiment. Het bedrijf levert aan groothandels, bedrijven en particulieren. De producten voldoen aan alle veiligheidseisen en Europese Normen en zijn voorzien van duidelijke productinformatie.

www.womenworks.nl

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel