Kies altijd de juiste mortel

Kies altijd de juiste mortel

Wat is de beste mortel in combinatie met uw steenkeuze, voegbreedte en metselmethode? Om hier gemakkelijk en snel een antwoord op te krijgen, heeft WeberBeamix de tool Mortelselector gelanceerd. Daardoor kiest u altijd gemakkelijk en snel, de juiste mortel.

Werkwijze
Weber Beamix is op tal van vlakken bezig om verbeteringen in haar serviceniveau door te voeren om u nog beter van dienst te zijn. Een van deze verbeteringen is het versnellen van het proces om een morteladvies te verkrijgen. Met gepaste trots presenteren wij u dan ook onze Mortelselector. U kunt nu op elk moment van de dag met een aantal muisklikken snel, nauwkeurig en gemakkelijk een morteladvies op maat samenstellen.

Hoe werkt het in de praktijk?
In de Mortelselector voert u alle relevante gegevens in van de door u gekozen baksteen, de voegbreedte en de metselmethode (traditioneel metselen en voegen versus doorstrijken). Aan de hand van uw gegevens wordt er een passende selectie gemaakt binnen onze producten. Het advies en de begeleidende brief krijgt u gelijktijdig op uw scherm en in uw e-mailbox. Tevens wordt dit advies gestuurd naar onze vertegenwoordiger in uw regio, zodat u bij vragen of onduidelijkheden altijd een vast aanspreekpunt hebt. De tool is te vinden op: mortelselector.weberbeamix.nl.

Nieuwsgierig?
Ga nu naar mortelselector.weberbeamix.nl en stel zelf uw unieke morteladvies samen! Uw mening wordt meer dan op prijs gesteld. Laat uw ervaringen weten en help ons met het blijven verbeteren van de Mortelselector.