artikel

Efficiency dankzij goed geoliede logistiek diensten

bouwbreed 182

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren.

Efficiency dankzij goed geoliede logistiek diensten

Landelijk zijn tweehonderd expeditie medewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens in opdracht van Raab Karcher onderweg met bouwmaterialen.

Om onze klanten nog verder tegemoet te komen in flexibele logistieke oplossingen hebben wij onlangs 2 nieuwe logistieke diensten geïntroduceerd: Spoedlevering en Take-it Bag.

spoedlevering: jouw materialen binnen 1 uur na aanmelding geleverd

Binnen de bouw zijn er volop logistieke uitdagingen waar onze klanten tegenaan lopen. Graag willen wij onze klant hier zo veel mogelijk mee helpen. Met deze nieuwe logistieke dienst kunnen uw materialen binnen 1 uuar na aanmelding geleverd worden. Deze service is bij al onze 36 vestigingen te bestellen.

Spoedlevering geldt:

 • Voor een straal van 30km binnen een vestiging met voorraad
 • Materialen moeten met de hand gelost kunnen worden, tenzij op de locatie een heftruck aanwezig is
 • Per colli, max. gewicht 31.5 kg, max. lengte 350 cm, max. breedte 120 cm en max. gewicht van de totale vracht mag niet meer dan 1200 kg zijn.

Heb je spoed? Bel Raab Karcher als het binnen 1 uur moet!


Take-it bag: Wij leveren de Take-It Bag en nemen deze vol afval retour
Met deze service zijn grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats verleden tijd. Onze take-it bag neemt weinig ruimte in en zodra deze vol is nemen we deze retour. Niet meer nodig dus om zelf langs de afvalstortplaats te gaan. Ook deze service is bij al onze 36 Raab Karcher vestiging te bestellen.

De voordelen op een rijtje:

 • Geen extra vrachtbeweging benodigd voor ophalen van afval
 • Grote vuilcontainers op of rondom de bouwplaats zijn verleden tijd
 • Minimale overlast voor de omgeving
 • Eenvoudig afval scheiden
 • Op te stellen als milieupleintjes
 • Eenvoudig te verplaatsen
 • Tijdbesparing:
  • Minimale inzet benodigd voor opruimen en/of scheiden afval op bouwplaats
  • Je hoeft niet meer zelf langs de afvalstortplaats
 • Duurzame afvalverwerking, maximale recycling

De take-it bag is verkrijgbaar in onze bouwshop maar kan ook worden meegeleverd met een bouwmaterialen bestelling.

Ruimtegebrek? Gebruik de take-it bag!

Deze nieuwe services zijn een aanvulling op onze leveringsmogelijkheden die we nu al bieden. Voor alle reguliere voorraad bestellingen blijft gelden: vandaag voor 15.00 uur besteld, morgen geleverd. Ook kunnen bestellingen nog gewoon opgehaald worden in onze bouwshops natuurlijk. Dan geldt ook, voor 15.00 uur besteld, staat de bestelling de volgende morgen om 07.00 uur klaar.

Wij, Raab Karcher, zijn een landelijk opererende bouwmaterialenhandel met 36 vestigingen die een compleet assortiment van meer dan 150.000 artikelen voert. Onze activiteiten rusten op drie belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Dit zijn Logistiek, Duurzaamheid en E-business.

We ontvangen u graag in een van onze vestigingen om u al onze mogelijkheden te vertellen.

Reageer op dit artikel