artikel

Sterk in betonafstandhouders

bouwbreed 106

Wij zijn Molenaar Betonindustrie uit Goes en wij zijn dé toeleverancier voor de in te storten voorzieningen in het beton voor onder andere woningbouw, ruwbouw, infra en prefab beton.

Sterk in betonafstandhouders

Molenaar Betonindustrie is al sinds 1953 gespecialiseerd in het maken van betonnen afstandhouders. Deze worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Goes.

Alle betonnen afstandhouders zijn KOMO-gecertificeerd, leverbaar in verschillende betonkwaliteiten met de hoogste milieuklasse en geschikt voor vuilwerk maar ook schoonwerk CUR-100. Op aanvraag leverbaar in kleur. Door onze jarenlange ervaring en kennis denken wij graag mee in oplossingen. Wij kunnen ook nieuwe betonnen afstandhouders ontwerpen naar de wensen van de klant.

Zo hebben wij in samenwerking met onze klanten de MoSwing ontwikkeld. Deze MoSwing is ontwikkeld voor o.a. brugdekken waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en schoonwerk CUR-100. De MoSwing is een forse afstandshouder die uitermate geschikt is om het zware gewicht van de wapening te verdelen zodat deze niet indrukt in de bekisting. Door de vorm van de MoSwing zal deze niet om vallen. Daarnaast wordt hij hierdoor optimaal opgenomen in het constructiebeton en zie je de aftekeningen niet of nauwelijks terug na het ontkisten. De Halve MoSwing met draad is zeer geschikt voor verticale wanden.

Daarnaast hebben we op een zelfde manier de MoPlus Centerkonus ontworpen. De MoPlus Centerkonus is KOMO-gecertificeerd en gemaakt van ons standaard gietbeton waardoor het optimaal wordt opgenomen in de constructiebeton. Hierdoor is de MoPlus Centerkonus uitermate geschikt de hoge eisen van schoonwerk CUR-100. De MoPlus Centerkonus is leverbaar in dekking 40, 50, 60 en 70 mm. Produceren in een hogere sterkteklasse en afwijkende vormen of zelfs kleuren behoort tot de mogelijkheden.

De MoWip is ook een afstandshouder die naar aanleiding van een vraag vanuit de markt is ontwikkeld. Door zijn vorm is hij bijzonder geschikt voor het stellen van kolomwapening. Bij het verwerken van o.a. een stalen of kartonnen kolombekisting zorgt de MoWip er voor dat de wapening keurig in het midden wordt gecentreerd met een minimale aftekening van de afstandhouder.Ook bij een bekisting met gebogen vormen kan de MoWip de oplossing zijn om een goed resultaat te verkrijgen. De MoWip is te leveren met een dekking van 50mm en 60mm.

Ook kunt u bij ons terecht voor kunststof afstandhouders, stekkenbakken, doorkoppelankers en afdichtingsmaterialen.

Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor 0113 223 030 of zie onze website www.molenaar-beton.nl.

 

Foto's

Reageer op dit artikel