artikel

Frameloze solar zonnepanelen voor felsdaken

bouwbreed 3284

Rheinzink introduceert een solarsysteem dat precies is afgestemd op de felsbaanbreedte.

Frameloze solar zonnepanelen voor felsdaken

RHEINZINK brengt een frameloos solarsysteem op de markt dat ideaal is voor de integratie van zonnepanelen in daken. RHEINZINK-PV is een extreem vlak en op de felsbaanbreedte afgestemd solarsysteem. Met speciaal ontwikkelde montageklemmen worden de panelen eenvoudig op de felsnaad bevestigd. Dit zeer stijlvolle en frameloze systeem zorgt voor een optimale integratie van de zonnepanelen in een felsdak. De pv-panelen worden gemonteerd op een dubbele staande fels. De montageklem wordt met één schroef vastgezet op de felsnaad en heeft geen invloed op de thermische uitzetting van de felsbanen.

Reageer op dit artikel