artikel

Nooit meer een scheve ladder

bouwbreed 375

Smart Level Company heeft een innovatief laddersysteem ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met het zogenoemde Smart Level Systeem kunnen (professionele) ladders in 1 seconde rechtgezet worden op schuine oppervlakken.

Nooit meer een scheve ladder

De Smart Level Ladder levert volgens de bedenkers “een positieve bijdrage aan de veiligheid van mensen die op hoogte werken en bevordert tevens de efficiëntie van hun werk.” Het Smart Level Systeem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is TüV gecertificeerd.

Samenwerking

Smart Level Company werkt intensief samen met Altrex voor de ontwikkeling van de ladder. Altrex is de grootste en bekendste ladderfabrikant van de Benelux en gaat de Smart Level Ladder produceren. Het Smart Level Systeem wordt in de ladder gemonteerd.

Reageer op dit artikel