artikel

Gereedschapskist op je rug

bouwbreed 758

Gereedschapskist op je rug

De Duitse fabrikanten Sortimo (opbergsystemen) en Deuter (rugzakken) hebben de handen ineengeslagen en een speciale rugzak voor timmerlieden of installateurs ontwikkeld.

Volgens Sortimo is de Multipack “speciaal geschikt voor onderhoudstechnici in steden die dagelijks trappen moeten klimmen. Maar ook alle andere vaklui kunnen voordeel halen uit de veiligheid en stabiliteit die de MultiPack biedt, vooral op bouwwerven die niet makkelijk toegankelijk zijn.”

Mobiel verlengstuk

De MultiPack is het ‘mobiele verlengstuk’ van de bekende gereedschapskisten Sortimo BOXXen. In de rugzak past de inhoud van twee L-BOXXen en een I-BOXX. Daarnaast is er ruimte voor extra gereedschap en apparaten. Indien gewenst is ook een kunststof inleg voor gereedschappen toe te voegen. Een speciale indeling zorgt ervoor dat bitjes, batterijen en schroeven op hun plek blijven en zich niet overal door de tas bewegen. Omdat niet elke vakman dezelfde indeling wil, kan deze zelf worden samengesteld. De tas kan volgens de ontwikkelaars moeiteloos 18 kilo dragen.

Regenhoes

Een regenhoes beschermt de rugzak en het gereedschap bij slecht weer. Met behulp van een speciale houder en een extra spanband kan de rugtas makkelijk achter in de bedrijfswagen worden bevestigd.

Reageer op dit artikel