artikel

Cobouw50 nr.50: K. Dekker Bouw en Infra

bouwbreed 309

Cobouw50 nr.50: K. Dekker Bouw en Infra

Hoofdkantoor: Warmenhuizen
Omzet: 75 miljoen
Aantal medewerkers: 169
Activiteiten: grond-, weg- en waterbouw, burgerlijke- en utiliteitsbouw, civiele betonbouw
Bestuursvoorzitter: Ron Oudeman

K.Dekker Bouw & Infra kenmerkt zich door een grote veelzijdigheid in de bouwgerelateerde markten woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, wegen- en waterbouw, civiele betonbouw en kleinbouw. De kracht van het bedrijf is, zo zegt het zelf, dat de disciplines zowel los van elkaar als gebundeld inzetbaar zijn. Daardoor kan de onderneming verschillende opdrachtgevers bedienen. Dekker kan grote klussen aan, maar schuwt het kleine werk ook niet. Ook is de bouwer niet vies van innovaties en andere nieuwigheden. Zo werkte het bedrijf dit jaar aan de eerste betonnen spanbandbrug in Nederland, van in totaal 29 meter lang waarvan 19 meter over water. Dekker is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1963. En hoewel de organisatie met de jaren is geprofessionaliseerd heeft het bedrijf nog altijd een open en platte structuur met oog voor vakmanschap en kwaliteit.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel