artikel

Cobouw50 nr.35: Giesbers Groep

bouwbreed 239

Cobouw50 nr.35: Giesbers Groep

Hoofdkantoor: Arnhem
Omzet: 112 miljoen
Aantal medewerkers: 123
Activiteiten: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, transformatie en gebiedsontwikkeling
Algemeen directeur: René aan de Stegge

Voor het tweede opeenvolgende jaar ziet de Giesbers Groep zijn omzetten weer stijgen. De groep bestaat uit bouw- en vastgoedbedrijven in Arnhem, Wijchen, Nieuwegein en Rotterdam, die decentraal zijn georganiseerd en zelfstandig en onafhankelijk werken. Risicovolle projecten laat Giesbers links liggen en die conservatieve strategie bracht na een aantal magerder jaren in de afgelopen jaren weer wat vet op de botten. “Ons actief risicobeheersingsbeleid draagt bij aan gekaderde, beheersbare en financieel doordachte opdrachten”, is te lezen in het jaarverslag. Het Arnhemse bedrijf heeft nog zeker voor twee jaar werk op de plank liggen en wil in de komende jaren fors  gaan inzeten op verdere energiereductie, verduurzaming van projecten, productieprocessen en het materiaalgebruik als ook op hergebruik van materialen.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel