artikel

Cobouw50 nr.34: Coen Hagedoorn Bouwgroep

bouwbreed 579

Cobouw50 nr.34: Coen Hagedoorn Bouwgroep

Hoofdkantoor: Huizen
Omzet: 125 miljoen
Aantal medewerkers: 356
Activiteiten: woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, renovatie en onderhoud, vastgoedbeheer
Directie: Jan en Coen Hagedoorn

De overname van een deel van het failliete Jurriëns heeft Coen Hagedoorn Bouwgroep geen windeieren gelegd. De omzet van het familiebedrijf uit Huizen steeg in 2016 tot ruim 125 miljoen euro, een stijging van maar liefst 25 procent. De winnaar van de Cobouw Award van afgelopen jaar presteerde dit jaar dus weer prima. Niet dat ze zich daar in Huizen voor op de borst kloppen. Meer dan het summiere “We zijn tevreden en trots op onze mensen!”, kwam niet over de lippen van de mediaschuwe broers die hun bedrijf door met eigen middelen gefinancierde overnames gestaag blijven uitbreiden. Op de website van het bedrijf schrijven ze er het volgende over: “We zijn gegroeid. Maar van binnen zijn we nog steeds hetzelfde. Een familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met een passie voor de bouw.”

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel