artikel

Knauf lanceert voorstrijk- en gipswijzer

bouwbreed 122

Sprake van een vervuilde of misschien een zwak zuigende ondergrond? Hoe zorg je dan als stukadoor voor een mooi eindresultaat en 100% hechtingsgarantie? Knauf weet dat je als vakman vaak te maken hebt met verschillende ondergronden. Speciaal hiervoor bracht Knauf vijf voorstrijkmiddelen op de markt. Maar welke voorstrijk past bij welke klus? Om gemakkelijk op […]

Sprake van een vervuilde of misschien een zwak zuigende ondergrond? Hoe zorg je dan als stukadoor voor een mooi eindresultaat en 100% hechtingsgarantie? Knauf weet dat je als vakman vaak te maken hebt met verschillende ondergronden. Speciaal hiervoor bracht Knauf vijf voorstrijkmiddelen op de markt. Maar welke voorstrijk past bij welke klus? Om gemakkelijk op die vraag antwoord te geven lanceert Knauf de voorstrijk- en gipswijzer.

Met het lanceren van de wijzer, stimuleert Knauf het ‘systeemdenken’ in de stukadoorswereld. Wanneer een stukadoor de juiste producten combineert en verwerkt kan hij een officieel KnaufZeker-certificaat generen op Knauf.nl/gipswijzer. Dit biedt een hem de volgende voordelen:

  • Hij ontvangt 100% hechtingsgarantie;
  • Hij levert topkwaliteit en garandeert dit ook;
  • Hij beperkt het risico van faalkosten tot een minimum;
  • Hij onderscheidt zich krachtig in de markt door een systeemgarantie af te geven aan de eindgebruiker.

Een garantie die dus niet alleen van belang is voor de professional die trots is op zijn vakwerk, maar ook voor zijn klant die hier jarenlang plezier van heeft.

Benieuwd naar de gips- en voorstrijkwijzer? Bekijk hem hier!

Reageer op dit artikel