artikel

Waarom is een goede integratie van zonnepanelen en daglichtoplossingen essentieel?

bouwbreed Premium 401

Waarom is een goede integratie van zonnepanelen en daglichtoplossingen essentieel?

Het integreren van daglicht en PV is op dit moment hard in ontwikkeling.

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. De aarde warmt op en we moeten steeds zuiniger zijn op onze grondstoffen. Zonne-energie is net als windenergie een slimme manier om aan deze energiebehoefte te kunnen voldoen, omdat zowel zon als wind blijvende en natuurlijke factoren zijn. Op welke manier kunnen we inspelen op de energiebehoefte van consumenten en hoe kan dit in de nabije toekomst zijn vorm gaan krijgen? Marcel Vreeken, manager public affairs van VELUX Nederland legt uit in het trendartikel op NBD-Online.

Reageer op dit artikel