artikel

Solar daksystemen met waterdichte, fotovoltaïsche modules

bouwbreed 693

Solar daksystemen met waterdichte, fotovoltaïsche modules

Geïntegreerde fotovoltaïsche modules die op elk moment geplaatst kunnen worden, zonder dat de waterdichting beïnvloed wordt.

Riverclack Solar daksystemen combineren hoogwaardige aluminium legeringen, klikprofielen en snelle installatie zonder doorboringen van de panelen. Een dak waarop zonnepanelen worden geïnstalleerd moet ten minste zo lang mee gaan als de levensduur van de zonnepanelen, om zowel milieu- als kostentechnisch goed te renderen. De levenslang gegarandeerde eigenschappen van Riverclack dakbedekkingssystemen, gecombineerd met Riverclacks slimme bevestigingsoplossingen voor zonnepanelen, zorgen voor een totaal betrouwbare oplossing die de energiekosten van het gebouw jarenlang zal verminderen.

 

Bekijk hier de leverancierspagina van Riverclack op NBD-Online.

Reageer op dit artikel