artikel

Cobouw50 nr.48: Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin

bouwbreed 577

Cobouw50 nr.48: Aannemingsbedrijf J. Th. Kuin

Hoofdkantoor: Bovenkarspel
Omzet: 78 miljoen
Aantal medewerkers: 49
Activiteiten: woning- en utiliteitsbouw, ontwikkeling, vastgoedbelegging
Directeur: Jan Kuin

Kuin is een ontwikkelende bouwer die door weer en wind is gegroeid. Het door Jan Kuins opa gestarte en door zijn vader voortgezette bedrijf was oorspronkelijk een bungalowbouwer. Nu worden er ook tweekappers, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen gebouwd. Kuin verkoopt voor ieder wat wils, van starters tot senioren. In 2015 deed de onderneming 450 woningen van de hand, waarvan 150 voor corporaties. Daarmee behoorde ze tot de top 10 woningbouwers van Nederland. Behalve woningen bouwt Kuin ook bedrijfsgebouwen, kantoortorens, scholen en appartementencomplexen. Het succes ligt in een goede prijs-kwaliteitsverhouding, beweert het bedrijf. De aannemer werkt met vaste mensen, een vaste groep zzp’ers en kent bovendien een strakke organisatie. “Discipline, doorpakken en met zijn allen ervoor gaan”, is het motto van het bedrijf.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel