artikel

Cobouw50 nr.40: ReintenInfra

bouwbreed 829

Cobouw50 nr.40: ReintenInfra

Hoofdkantoor: Oldenzaal
Omzet: 100 miljoen
Aantal medewerkers: 329
Activiteiten: wegenbouw, milieu en sloop
Directeur: Herman Reinten

ReintenInfra is als naam misschien niet zo bekend, anders ligt dat voor de infrabedrijven die onder de holding vallen: Twentse Weg- en Waterbouw (TWW), Negam, Moes Infra en Dostal Wegenbouw. Regionale betrokkenheid is een van de krachten van het bedrijf, dat de provincies Overijssel en Gelderland als werkgebied kent. Eind 2015 nam de firma de wegenbouw-, milieu- en sloopactiviteiten over van de Dusseldorp Groep. Daarmee voegden de Tukkers maar liefst 60 miljoen euro aan omzet en bijna tweehonderd werknemers toe. Het betrof de grootste overname van ReintenInfra ooit en bezorgde het bedrijf dit jaar een plek in de Cobouw50. Herman Reinten startte het gww-bedrijf negen jaar geleden, na dertien jaar bij Heijmans Infra diverse directiefuncties te hebben bekleed. Ondanks de snelle groei zal ReintenInfra een regionale speler blijven.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel