artikel

Cobouw50 nr.37: VB Groep

bouwbreed 151

Cobouw50 nr.37: VB Groep

Hoofdkantoor: Eindhoven
Omzet: 105 miljoen
Aantal medewerkers: 212
Activiteiten: ontwikkelen, bouwen, transformatie, renovatie en onderhoud
Algemeen directeur: Robert van Boldrik

Het Eindhovense bouw- en vastgoedconcern draait al jaren mee in de middenmoot van de Nederlandse bouwtop. In tegenstelling tot veel bedrijven van vergelijkbare grootte wisten de Eindhovenaren hun winst en omzet in 2016 niet  te vergroten. De cijfers bleven nagenoeg gelijk met het jaar ervoor. Daar zal volgend jaar verandering in komen wanneer de cijfers van het overgenomen Aannemingsbedrijf P.A. van Miltenburg & Zn. uit Utrecht in de jaarrekening worden meegeteld. Onder de VB Groep vallen daarmee CRA Vastgoed, Huybregts Relou, Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice, Van Heur Bouw & Onderhoud en Aannemings bedrijf P.A. van Miltenburg & Zn. Alle bedrijven onder de paraplu van de holding kennen een grote zelfstandigheid en zijn verantwoordelijk voor hun eigen resultaten.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel