artikel

Cobouw50 nr.26: Ask Romein

bouwbreed 996

Cobouw50 nr.26: Ask Romein

Hoofdkantoor: Roosendaal
Omzet: 160 miljoen
Aantal medewerkers: 380
Activiteiten: bouw, staal en offshore
Algemeen directeur: Ivan Vinck

“Een uit de kluiten gewassen bedrijf met veel ervaring”, zo typeert ceo Ivan Vinck zijn onderneming die in 2002 ontstond uit een fusie tussen ASK Staal & Industriebouw en Romein Staalbouw. De onderneming groeit de laatste jaren als kool. In twee jaar tijd steeg de omzet met dik 90 miljoen euro. De overname van bruggenbouwer Hillebrand droeg flink bij aan die groei. En de rek is er nog niet uit, stelt Vinck in het jaarverslag. Voor 2017 rekent hij erop de grens van 200 miljoen euro te slechten. Dat zal dan mede komen door de recente overname van concurrent Oostingh uit Katwijk. ASK Romein is actief in Nederland en België en haalt de helft van zijn omzet uit de bouw van bedrijfspanden. Hoewel van oorsprong een staalbouwer, draait het zijn hand allang niet meer om voor bouwmaterialen als hout en beton.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel