artikel

Cobouw50 nr.25: Vastbouw

bouwbreed 403

Cobouw50 nr.25: Vastbouw

Hoofdkantoor: Rijssen
Omzet: 165 miljoen
Aantal medewerkers: 475
Activiteiten: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud
Algemeen directeur: Piet Alma

Vastbouw is al jaren een uiterst stabiel familiebedrijf uit Rijssen. Piet Alma staat er jaren aan het roer en mocht 4 jaar geleden nog de Cobouw Award voor best presterend familiebedrijf mee naar huis nemen. Ondertussen werken zijn dochters ook al een flink tijdje in het bedrijf zodat het met de opvolging wel snor zit. De holding omvat een aantal bedrijven in verschillende landen. Zo is Vastbouw ook actief in Duitsland, Polen, Tsechië en Hongarije. Afgelopen jaar nam het bedrijf Energy Building over, waarmee het uitdrukkelijk mikt op de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Voornaamste opdrachtgevers zijn ook in deze tak van sport de woningcorporaties, waar Vastbouw al jaren een goede verstandhouding mee onderhoud. Ze leveren een stabiele stroom aan inkomsten op. De omzet van Vastbouw stijgt dan ook al jarenlang.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel