artikel

Cobouw50 nr.23: De Vries en Verburg Bouw

bouwbreed 744

Cobouw50 nr.23: De Vries en Verburg Bouw

Hoofdkantoor: Stolwijk
Omzet: 177 miljoen
Aantal medewerkers: 171
Activiteiten: utiliteitsbouw, woningbouw, vastgoedontwikkeling, zorg en onderwijs
Algemeen directeur: Henk Aantjes

In 1986 begonnen als bouwer van stallen. Maar anno 2017 actief in vele takken van sport. De nieuwe tramremise in Nieuwegein is een van de blikvangers waarmee de Stolwijkers dit jaar opvallen. Dat schreeuwen ze overigens niet van de daken, want aandacht leidt alleen maar af. Zo ging het ook met de directiewissel dit jaar. Jan Boer, meer dan 11 jaar de baas van De Vries en Verburg, verliet het bedrijf en werd opgevolgd door Henk Aantjes. In alle stilte. Deloitte riep de Stolwijkers al drie keer uit tot ‘Best managed Company’ en bijna ieder jaar worden ze door ons genomineerd voor een Cobouw Award. In 2014 wonnen ze die ook daadwerkelijk. Daar waar ze in 2015 nog een kleine daling in omzet moesten slikken groeide De Vries en Verburg in 2016 hard.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel