artikel

Tien huisjes per dag

bouwbreed 11

In opdracht van het Emmeloordse uitzendbureau Level One is bouwbedrijf Weever BV aan de Visvijverweg in Swifterbant (Flevoland) begonnen met een opmerkelijke klus; de bouw van 148 migrantenwoningen. Het gaat om tweepersoonsappartementen die zelfstandig bewoond kunnen worden met een eigen terrasje, opgang, douche, een kamerkeuken en slaapkamer.

De appartementen kunnen in de toekomst gebruikmaken van zonnewarmte en warmtepompinstallaties. Er wordt niet geheid, maar gebouwd op een laag  isolerend tempex, zodat de huisjes naar verloop van tijd weer gemakkelijk en milieuvriendelijk kunnen worden opgeruimd. ‘‘Als we volop in productie zijn, kunnen we tien huisjes per dag bouwen’’, zegt directeur Jelle Weever.

Uw project als XL?

Uw project als XL?

Reageer op dit artikel