Chill-Hill in Hoogvliet
Foto: Marchel-Wim van Dongen

artikel

Chill-Hill in Hoogvliet

bouwbreed 7

In het park de Heerlijkheid in Hoogvliet worden vijftig betonnen zit- en ligelementen geplaatst. Morssinkhof Groep leverde de onderdelen. De vijftig elementen vormen samen de Chill-Hill.

Eerder stelde de deelraad van voormalige deelgemeente Hoogvliet budget beschikbaar voor een blikvanger op de Panoramaheuvel. Middels een prijsvraag hebben bewoners van Hoogvliet het winnende ontwerp gekozen. Uit 23 inzendingen kozen zij voor het ontwerp van Studio Marchel-Wim van Dongen. Kinderen van basisschool OBS ‘t Prisma kozen de ondertitel van het project: ‘Chill-Hill, de plek waar alles samenkomt’.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels