Aardbevingsbestendige woningen
Rene Vegter

artikel

Aardbevingsbestendige woningen

bouwbreed 25

Medewerkers van bouwer Trebbe werken in Groningen aan de realisatie van De Trefkoel fase 2. Het project behelst de ontwikkeling en bouw van in totaal 465 jongerenwoningen en veertig parkeerplaatsen. Op de begane grond is zeshonderd vierkante meter gereserveerd voor commerciële ruimten. Deze zijn bestemd voor zorg en gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een wasserette en coffee corner. Het gebouw wordt conform de nieuwe richtlijn aardbevingsbestendig bouwen uitgevoerd. Het gebouw wordt ook CO2-neutraal.

KENK architecten heeft het gebouw ontworpen. Opdrachtgever is woningcorporatie Nijestee.

Uw project als XL?

Uw project als XL?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels