artikel

Nieuwbouw internationale school Arnhem

bouwbreed 41

Bouwbedrijf PHB Deventer bouwt aan de Arnhem International School (AIS). De school staat straks midden in de Zuidarnhemse wijk Schuytgraaf. Hier bevindt zich al een treinstation, in een later stadium wordt er ook een winkelcentrum gebouwd.

De AIS is een basis- en middelbare school voor buitenlandse leerlingen. Er is ook plaats voor kinderopvang. De school richt zich overigens niet alleen op expats, ook Nederlandse kinderen kunnen er naar school. De instelling maakt nu nog gebruik van allerlei deelvestigingen, straks biedt het nieuwe gebouw onderdak aan zowel alle leervoorzieningen als de bibliotheek en keuken.

Liag Architecten verzorgde het ontwerp. Opdrachtgever is de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam. De oplevering is eind deze maand.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

 

Reageer op dit artikel