artikel

Wat ging hier mis?

bouwbreed 1517

Zie hier de herinrichting van de Verbetenstraat in Breda. Je moet drie keer kijken, maar ergens klopt er hier iets niet. Bestek niet goed gelezen? Extra verlichting voor een veiliger parkeerplaats? Ergens heeft hier iemand niet helemaal goed opgelet.

“Het is ondertussen al opgelost”, vertelt Johan Talboom, directeur van JT Bestratingen uit Sprundel. “Die lantaarnpaal is ondertussen verwijderd. Heeft er hooguit één middag zo bijgestaan. Ziet er inderdaad een beetje lullig uit, maar onze fout was het niet. Die paal had natuurlijk allang weg moeten zijn voordat wij met straten begonnen, maar ja. Het werk moet door en dan leggen we die parkeerplaats dus gewoon om die lantaarnpaal heen. Even niet ons probleem, zeg maar.” 

Toen de lantaarnaal verwijderd was zijn de twee ontbrekende stenen alsnog gelegd. 

Reageer op dit artikel