artikel

Parkeergarage Roermond

bouwbreed 20

Door de rap groeiende populariteit van Designer Outlet Roermond kreeg Continental Car Parks de opdracht voor een nieuwe parkeergarage naast het outletcentrum. Continental Car Parks tekende een design & build-overeenkomst met McArthurGlen, eigenaar van de outlet aan de Stadsweide. Medewerkers van Zwets Industrievloeren realiseren de betonvloeren. JG Staalplaat betonvloeren en Van den Brink Staalbouw monteren de staalplaten.

De parkeergarage, die modulair wordt gebouwd, krijgt in fase 1 een capaciteit van circa 1700 parkeerplaatsen. Er wordt rekening gehouden met eventuele uitbreiding, zowel horizontaal als verticaal. Dat zou betekenen dat er 3400 nieuwe parkeerplaatsen bijkomen, waarmee het de grootste parkeergarage van Nederland wordt.

Met het project is een bedrag van 7,5 tot 12,5 miljoen euro gemoeid. In december wordt de garage opgeleverd.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel