artikel

Maasvlakte Plaza

bouwbreed 21

Havenbedrijf Rotterdam ontwikkelt een grootschalige truckparking: Maasvlakte Plaza. Aannemersbedrijf Van Gelder verzorgt de civiele werkzaamheden. Ook realiseert het de aanleg en herinrichting van de Vogelvallei en de aanleg van de parkeerplaats.

Maasvlakte Plaza wordt een bewaakte truckparking met 359 parkeerplaatsen, waarvan ruim tachtig plaatsen geschikt zijn voor vrachtwagens met gevaarlijke stoffen. Hiermee wordt het aantal bewaakte parkeerplaatsen in de Rotterdamse haven verdubbeld. Ook komen er voorzieningen voor trailers, ECO-combi’s (extra lange vrachtwagens), koelcontainers en bijzondere transporten. Naast de parkeerplaats komt een centraal gelegen gebouw, waar ruimte is voor horeca, kantoren en sanitaire voorzieningen.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel