artikel

Het Vervolg in Scheveningen

bouwbreed 11

In de haven van Scheveningen wordt gewerkt aan het project ‘De Reder Het Vervolg’. Medewerkers van hoofdaannemer BAM Woningbouw bereiden de storting van de verdiepingsvloer voor. De installaties voor de mechanische ventilatie, riolering en elektra worden aangebracht op de zogenaamde breedplaatvloeren. Ook worden wapeningsnetten, sparingen en de randkist aangebracht.

Het project omvat de bouw van zeventien appartementen en negen stadswoningen. Er worden ook 42 parkeerplaatsen alsmede een commerciële ruimte gerealiseerd. ‘Het Vervolg’ is een uitbreiding van de eerste fase van De Reder Scheveningen. Eerder werden er al 52 appartementen en negen grondgebonden woningen gerealiseerd. AWG Architecten uit Antwerpen tekende in opdracht van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM Zuidwest voor het ontwerp.

De werkzaamheden zijn naar verwachting begin 2017 afgerond.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel