Aziatische supermarktketen in Ypenburg
Edo van Rijmenam

artikel

Aziatische supermarktketen in Ypenburg

bouwbreed 5

Op bedrijventerrein Ypenburg werkt Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam aan de nieuwbouw van een distributiecentrum en supermarkt van de Aziatische keten Amazing Oriental. De nieuwe vestiging in Den Haag bevat ook een restaurant en centrale keuken. De opdrachtgever is Far East International Corporation.

Het ruim 11.000 vierkante meter tellende gebouw, ontworpen door Hoo Liem van A&I Architecten uit Uithoorn, moet deze maand worden opgeleverd. Installatie-adviseur is Advies- en Ingenieursbureau M3E uit Capelle aan den IJssel. De aanneemsom van het project bedraagt tussen de vijf en zes miljoen euro. Het laatste stukje grond van het bedrijventerrein is met de komst van de supermarktketen bebouwd.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels