artikel

XL: Afstorting vloeren

bouwbreed 9

XL: Afstorting vloeren
Foto: Heembouw

Medewerkers van Heembouw werken op bedrijventerrein De Wieken in Amersfoort aan het betoncasco van het nieuwe kantoor van Applied Medical Europe. De vloeren worden afgestort en gladgestreken. 

De nieuwe vestiging bestaat uit 8.700 vierkante meter kantoorruimte, een productieruimte, cleanroom en magazijn. De vloeroppervlakte is in totaal 27 duizend vierkante meter. Het gebouw is in 2012 door Heembouw ontworpen en gerealiseerd. Partners Lomans en Kropman verzorgen de installaties. Halverwege februari van dit jaar is begonnen aan grondwerkzaamheden. Het hoogste punt van het door Habeon Architecten ontworpen gebouw wordt binnenkort bereikt. Het gebouw zal naar verwachting in mei 2017 in gebruik worden genomen.

Reageer op dit artikel