artikel

Woonvoorziening ZoZijn

bouwbreed 12

Net buiten Wilp is Van Norel Bouwgroep druk bezig met de bouw van een woonvoorziening voor mensen met een geestelijke en lichamelijke beperking. Het gebouw zal bestaan uit één bouwlaag waarin onder meer woonkamers, slaapkamers met badkamer, een keuken, rustruimte, een concentratiewerkplek en multifunctionele ruimten worden ondergebracht.

Voor gasten van de bewoners wordt een logeerruimte gerealiseerd. Bovendien kan het personeel straks beschikken over een eigen slaapkamer en een teampost. De totale oppervlakte bedraagt 1600 vierkante meter. De nieuwbouw wordt gerealiseerd in opdracht van zorgorganisatie ZoZijn, dat op een steenworp afstand zijn hoofdvestiging heeft. Van Norel is in januari met de bouwwerkzaamheden gestart.

Reageer op dit artikel