artikel

De Zuidas in beweging

bouwbreed 37

De Zuidas in Amsterdam is volop in ontwikkeling. De unieke Amsterdamse stadswijk met een internationale uitstraling kenmerkt zich in diversiteit. In de corridor tussen Schiphol en de Amsterdamse binnenstad wordt nieuwbouw afgewisseld met traditionele bouw. Hoge, moderne torens bevinden zich naast lage, ouderwetse appartementencomplexen.

Uw foto als XL?

Uw foto als XL?
Tussen de bebouwing en kale bouwplaatsen door is er plek voor groen en recreatie. In 2040 moet de Zuidas ‘af’ zijn. Bouwen aan een leefbare, veilige, bereikbare, duurzame en kwalitatief hoogwaardige omgeving is de ambitie. Voor zowel de gevestigde bedrijven als (toekomstige) bewoners. Toonaangevende bedrijven zijn er al gevestigd, rond 2040 is de Zuidas één van de grootste woningbouwlocaties van Nederland.

Reageer op dit artikel