artikel

Nijmegen bouwt

bouwbreed

De lage zon werpt lange schaduwen van medewerkers van aannemersbedrijf Trebbe. Nijmegen bouwt flink. Zo realiseert de bouwer voor het project Koningsdaal 45 woningen in opdracht van Bouwfonds Ontwikkeling. Het Rotterdamse architectenbureau Molenaar & Co tekende voor het ontwerp en bedacht op de hoek torenwoningen, evenals de andere appartementen verdeeld over vier lagen. Koningsdaal bestaat uit vier fases, de woningen die nu in aanbouw zijn, vormen de eerste twee. In de derde en vierde worden vijftig woningen gerealiseerd. Zeer nabij, aan de andere kant van het voormalige pand van de krant De Gelderlander, bouwt Van der Vorm vijftig appartementen in het zogeheten Handelskade-project. Deze bieden straks uitzicht op Waalburg en Waalhaven.

Reageer op dit artikel