artikel

Leeuwenveld 3 Weesp

bouwbreed

‘Een gemoedelijke, landelijke sfeer die perfect aansluit op het authentieke karakter van de gemeente Weesp’, zegt ontwikkelaar Blauwhoed over zijn plan Leeuwenveld 3. De architecten van LEVS ontwierpen het stedenbouwkundig plan en de 200 woningen. Er komen hofwoningen, waterwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, en vrijstaande woningen. De locatie ligt naast Leeuwenveld 1 en 2 ten noorden van het station aan de rand van Weesp. Anders dan deze projecten heeft Leeuwenveld 3 een lagere dichtheid en meer groen. Het plan is opgebouwd uit vijf blokken die vier autovrije groene pleinen omsluiten. De bewoners parkeren in carports achter de woningen. Aannemer Van Wijnen Weesp gaat in maart op de zandvlakte aan de slag. Op de voorgrond staan de ruim 50 woningen van fase 1.

Reageer op dit artikel