artikel

Ontvangsthal

bouwbreed

Ooit een woonhuis, nu kantoorruimte van de Dairycampus in Leeuwarden. Straks is het gebouwtje onder de staalconstructie onderdeel van de ontvangstruimte met kantoren en leslokalen.

Dairycampus, een innovatiecentrum voor de zuivelindustrie, ontvangt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers uit de hele wereld. Als het ontvangstgebouw klaar is, kunnen er, voorafgaand aan excursies, presentaties plaatsvinden.

Hoofdaannemer voor de ontvangsthal is bouwbedrijf De Witte uit Staphorst. Bright Buildings, een zusterbedrijf van het Heerlense bedrijf Thermoflor, neemt de gehele schil van het gebouw voor zijn rekening. Dairycampus krijgt er ook drie stallen bij plus twee zogeheten inno-flexstallen. De opdracht voor de laatste is gegund aan combinatie Hollema Bouw, Agriprom en V-Stal.

Reageer op dit artikel