artikel

Maak jij onze XL?

bouwbreed

Richt je je camera vaak op torenkranen, in de stad verrijzende hoogbouw of bruggen in wording? En is het resultaat behoorlijk de moeite waard? Grijp dan nu je kans, want wij plaatsen je foto’s deze zomer graag in Cobouw.

 

Elke dag trekt een select gezelschap professionals er op uit om een XL Foto in het hart van de papieren Cobouw te leveren. In de zomeruitgave van Cobouw, die vanaf 23 juli tot en met 20 augustus wekelijks verschijnt, bieden we onze lezers de kans zelf die plek te vullen.

Welke foto’s doen mee?

Het onderwerp van de foto moet bouwgerelateerd zijn, dat kan variëren van bouwwerkzaamheden tot bijzondere architectuur. We zien graag mensen op de foto en hopen op inzendingen met een ‘vakantiegevoel’ – dat mogen ook in de zon rustende bouwvakkers zijn. Het maakt niet uit of je dicht op het werk zit, of – uit veiligheidsoverwegingen – op een afstand, of je je lens ver omhoog richt of diep naar beneden. Kleur of zwartwit, in Nederland of in het buitenland, alles mag, zolang de foto maar zo actueel mogelijk is. 

       

Ellen van Acht stuurde deze foto in van een bouwproject in Sjanghai, China. 

LET OP: De foto moet minimaal 3 MB groot zijn, maar hoe groter, hoe beter. Alleen foto’s die zijn voorzien van een bijschrift worden meegenomen in de selectie. Onder een bijschrift verstaan we een omschrijving van waar de foto is genomen, wanneer deze is gekiekt, wat er op te zien is en eventueel een anekdote: waarom wilde je deze foto zo graag maken?

Publicatie

De redactie van Cobouw kiest wekelijks de beste foto en publiceert deze in het hart van de zomerkrant; extra groot, XL. Alle inzendingen zijn te zien op www.Cobouw.nl.

Inzenden

Je kunt je XL Foto’s zelf uploaden op de Cobouw Flickr-pagina (hier vind je de handleiding daarvoor) of mailen naar lezersfoto@cobouw.nl. Insturen kan tot en met 20 augustus.

We zien jullie inzendingen opnieuw vol spanning tegemoet!

Redactie Cobouw

Reageer op dit artikel