artikel

iPad licht inhoud monsterkoffer toe

bouwbreed Premium

iPad licht inhoud monsterkoffer toe

Bolidt brengt zijn kunststof terrasdelen met een speciale monsterkoffer onder de aandacht van architecten en ontwerpers. In de koffer zitten stalen van composiet terrasdelen op basis van kunsthars en een iPad om met een adviseur te spreken.

Het is weer eens wat nieuws, zegt Gabrielle Clark die de terrasdelen van het type Esthec Terrace vertegenwoordigt, over de combinatie van klassieke monsterkoffer en moderne iPad. Voor zover zij weet hebben andere bedrijven nog niet geprobeerd om op deze manier hun producten onder de aandacht te brengen. Wie er interesse voor heeft kan de Esthec T.E.S.T. Case aanvragen, op voorwaarde dat de leverancier de bijzonderheden van de terrasdelen via de iPad kan toelichten.

 

Skype

Dat gebeurt door middel van Skype en FaceTime. Het contact hoeft niet beperkt te blijven tot een verkooppraatje, zegt Clark. Adviseurs van het bedrijf kunnen via de iPad ook meekijken naar de locatie waarvoor de terrasdelen zijn bedoeld en advies geven over de verwerking ervan. De iPad is voorgeprogrammeerd om contact te maken met de adviseurs. Aan het eind van de rit vraagt de leverancier de architect of ontwerper de ervaringen met het materiaal te delen via sociale media als Facebook.

Verspilling

De fabrikant heeft een beperkt aantal exemplaren gereed staan van zijn Esthec Terrace Experiment Sharing Travelling Case, zoals het promotiemiddel officieel heet. Die worden volgens Clark de wereld rond gezonden. De architect en de ontwerper krijgen na ontvangst zo’n vijf dagen de tijd om de inhoud te bestuderen. Daarna wordt de koffer weer opgehaald. De fabrikant denkt zo verspilling van materiaal tegen te gaan waarvan ook het milieu profiteert. Omdat het om beperkte aantallen gaat kunnen de monsters die wel worden gemaakt groter van formaat zijn en een betere indruk geven. 

Reageer op dit artikel