artikel

Blog: Bouwen op vakantie

bouwbreed Premium

Een paar keer per jaar pak ik mijn backpack en trek de wijde wereld in. Even geen bouw, denk ik dan. Dat lukt vrijwel nooit. Voor ik er erg in heb sta ik met m’n camera op een bouwplaats te fotograferen. Een selectie van mijn bouw-foto’s.

Binnenstedelijk bouwen in Istanbul, voorjaar 2015.

Brug in aanbouwen. Rusland, zomer 2014.

Bouwproject nabij Berlin Hauptbahnhof. Berlijn, najaar 2012.

Restauratie van een kerkdak nabij Rode Plein. Moskou, zomer 2014.

Het nieuwe stadion van Beşiktaş Jimnastik Kulübü in aanbouw. Istanbul, voorjaar 2015.

Een steiger op z’n Roemeens, voorjaar 2015.

Werken aan de weg. Austin, Texas, zomer 2014.

Startenmakers in de Verboden Stad. Beijing, zomer 2015.

Gat in de weg vullen in één minuut. Istanbul, voorjaar 2015.

Heb je ook een bouwfoto-hobby? En is het resultaat behoorlijk de moeite waard? Grijp dan nu je kans, want wij plaatsen je foto’s deze zomer graag in Cobouw. De redactie van Cobouw kiest wekelijks de beste foto en publiceert deze in het hart van de zomerkrant; extra groot, XL. Meer informatie over het insturen van een mooie bouwfoto vindt u hier

Martjan Kuit, redacteur Economie bij Cobouw

Reageer onder deze blog of via Twitter op @MartjanKuit of @CobouwNL

Lees ook: Overal waar ik kom zie ik bouw.

Reageer op dit artikel