artikel

Inspirerende bouwprojecten in beeld bij Kennispartner BouwTV

bouwbreed Premium

Inspirerende bouwprojecten in beeld bij Kennispartner BouwTV

Razendsnel luchtdicht bouwen, bouwen met scholieren, faalkosten verminderen en nog veel meer. Kennispartner BouwTV brengt ambitieuze bouwprojecten in beeld. Volg vanaf dinsdag 28 april de laatste ontwikkelingen rond projecten die innovatief aan de slag zijn met duurzaam bouwen, ketensamenwerking en bouwarbeidsmarkt. SBRCURnet is initiatiefnemer van het online videomagazine. Cobouw en BouwProfs zijn mediapartners.

In de eerste aflevering zien we dat bouwbedrijf Lithos Bouw & Ontwikkeling wijkbewoners van een project in Bergen op Zoom aan een baan helpt op de bouwplaats en horen we van woningcorporatie SSW hoe zij in Bilthoven toewerkt naar Nul-op-de-Meter. Ook brengen we een bezoek aan de Beurs Eigen Huis, waar we nagaan waarom een goede communicatie tussen bouwer en klant zo belangrijk is.

Volgende afleveringen gaan in op onder meer bouwen met stroleem, luchtdicht bouwen in zeer korte tijd, werken via Past Performance, kwaliteit leveren door Resultaatgericht Samenwerken, duurzame inzetbaarheid en vakmanschap.

Elke aflevering besteedt aandacht aan de thema’s duurzaam bouwen, ketensamenwerking en bouwarbeidsmarkt. Twee reportages, die dieper ingaan op de specifieke projecten, worden steeds afgewisseld met een kort intermezzo dat de mening van de markt centraal zet.

Meer informatie over Kennispartner BouwTV vind je hier

Reageer op dit artikel