artikel

App beheert magazijn door middel van scanner

bouwbreed Premium

Gereedschapbeheer.nl introduceert de GB Scan app.

Deze is ontwikkeld voor magazijnbeheer met de eigen handscanner die het bedrijf levert als Unitech PA700. De app is samengesteld op basis van de software van de mobiele scanner. Het systeem helpt door middel van streepjescodes en/of Rfid-chips goederen te beheren. De scanner stuurt de registraties direct door naar het beheerprogramma. Op de momenten dat er geen internetverbinding is werkt de scanner off-line en geeft de registraties later door wanneer er weer wel een verbinding is. De scanner geeft de bijzonderheden van de geregistreerde goederen weer, helpt door middel van een eigen verzendingsmodule verzendlijsten samen te stellen en koppelt producten aan een Rfid-tag. De verzendingsmodule drukt pakbonnen af.

Reageer op dit artikel