artikel

Van Wanrooij realiseert plan Sint-Michielsgestel

bouwbreed

Van Wanrooij realiseert plan Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel heeft samen met Ahold en Brabant Wonen een overeenkomst gesloten met Van Wanrooij Projectontwikkeling voor de eerste fase van het centrumplan Sint-Michielsgestel.

De komende maanden wordt met de opdrachtgevers gewerkt aan een definitief plan. Van Wanrooij hoopt in december 2015 te kunnen beginnen met de bouwwerkzaamheden voor fase 1 en bij een voorspoedig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden zal het totale plan medio 2018 afgerond kunnen zijn.

Het project bestaat uit twee fasen. De eerste bestaat uit een supermarkt en 22 huurappartementen voor Brabant Wonen. Fase 2 zal bestaan uit winkelruimte, negentien koopappartementen en drie huurwoningen.

Reageer op dit artikel