artikel

Liefdesbrief

bouwbreed

Liefdesbrief

Het was eigenlijk wel een klik op het eerste gezicht, toen bij een bijeenkomst van Bouwend Nederland in het Oosten. Jij was net geïnstalleerd en bezocht zoveel mogelijk bijeenkomsten. Uiteindelijk belandden wij samen aan een picknicktafel in een grote hal vol met zand.

Of er meer mensen aan tafel zaten weet ik eigenlijk niet eens meer. We namen de periode daarna even afstand en zagen elkaar weer op de BN-bestuurdersdag. Weer raakten we in gesprek. Ik was een beetje onzeker over onze relatie en uitte mijn gevoelens hierover. Er speelt ook zoveel in jouw omgeving. Thuis bij jou in het Bouwhuis krijg je de boel inmiddels aardig op orde, maar die uithuizige kinderen in de regio’s bezorgen je vast kopzorgen. Ik benijd je niet en snap dat de aandacht voor ons even minder was. Toch nodigde je mij uit voor de lunch. Het gesprek verliep ontspannen, maar het gevoel van twijfel bij mij was nog niet weg. Ik nam een pittige beslissing, ik heb je de volgende dag aangegeven dat ik overwoog om onze relatie te beëindigen.

Dat kwam bij jou totaal onverwacht, je nam er ook geen genoegen mee. Dus kortgeleden kwam je bij mij lunchen. We hadden het zo mooi samen, wat moest je doen om onze prille relatie in stand te houden? Je had gelijk, als er maar nog een klein sprankje liefde is, moet je alles doen om de relatie te redden, al is het maar omwille van de kinderen. Ik heb ook vertrouwen in je, kijk en luister graag naar je, mijn onderbuikgevoel geeft aan dat het meer kan worden. Jij worstelt daar ook mee. Ik weet ook, jij hebt al een relatie, net als ik, maar wat er is tussen ons hoeft toch niemand te weten? Het is ons geheimpje. Succes Maxime. Ik blijf bij je. X

Karin Rog, Commercie & Communicatie TWW, Oldenzaal

Reageer op dit artikel