artikel

Zomerblog: bouwputten in hartje Utrecht

bouwbreed Premium

Zomerblog: bouwputten in hartje Utrecht
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terwijl de Nederlandse economie op halve snelheid draait vanwege de vakantieperiode, draait de bouw op volle toeren. De hinder voor de omgeving is ook een stuk minder en dus wordt volop gewerkt, zoals hier in de diverse bouwputten rond Utrecht Centraal Station.

In en bij het station wordt volop gewerkt en wordt komend weekend zelfs het spoor stilgelegd vanwege het inhijsen van 16 nieuwe bovenleidingportalen. Maar ook in Hoog Catharijne, de traverse Catharijnesingel en bij het nieuwe stadskantoor is van bouwvak geen sprake. Ik maakte een foto-impressie.

Klik op de foto bij dit bericht en je ziet meer bouwputten in hartje Utrecht 


    

Stelling De bouwvak bestaat niet meer, ik ben druk met… Reageer via Twitter @IngridKoenen  

P.S.: Voor het geval je toch tijd over hebt, de iPad inpakt en nieuwe inspiratie zoekt, download dan gratis: bimmedia.nl/uitdebouwput

Reageer op dit artikel