artikel

bouwplaats maakt reclame

bouwbreed

bouwplaats maakt reclame

Een bedrijf heeft een gat in de markt gevonden in het verhuren ruimte op bouwhekken voor reclame.

Aannemers ontvangen een overeengekomen bedrag voor het beschikbaar stellen van een hek. Het bedrijf, Reclamehekken.nl, zorgt vervolgens voor de adverteerders, produceert de op te hangen doeken en brengt deze aan. Remco de Potter van het reclamebedrijf meldt kort na de start van het initiatief al bouwhekken op verschillende locaties in Nederland onder zijn hoede te hebben. Aannemers happen toe, evenals adverteerders. “Er waren zelfs ondernemers zo enthousiast dat ze tien aaneensluitende doeken bestelden”, prijst hij zijn klandizie, “om zoveel mogelijk aandacht te trekken. De aannemingsbedrijven zien kans mooi rendement te halen tegen een lage inspanning.”

Reageer op dit artikel