artikel

Jan van Tuinen: “Sector moet versneld innoveren”

bouwbreed Premium

Jan van Tuinen: “Sector moet versneld innoveren”

“De bouwsector moet versneld doorontwikkelen op het gebied van product- proces- en marktinnovatie. Attentie is geboden, er zijn vele nieuwe kapers op de kust. Zorg dat u de regisseur blijft.”

Dit zei Jan van Tuinen dinsdagmiddag bij zijn afscheid als algemeen directeur van Bouwend Nederland. Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Sociëteit De Witte in Den Haag, wees Van Tuinen onder meer ook op het belang van de Bouwcampus in Delft. “Daar worden de voortdurende vernieuwing en co-creatie door opdrachtgevers en opdrachtnemers belegd. De combinatie van hoogwaardige kennis, marktpartijen en uitvoeringspraktijk kan een voorbeeld zijn voor het topsectorenbeleid.”

Morgen meer in dagblad Cobouw.

Reageer op dit artikel