artikel

Metselwerkbranche toont innovaties

bouwbreed Premium

Metselwerkbranche toont innovaties

Het IPC (Innovatie Prestatie Contract)-project van de Aannemersvereniging Metselwerken heeft zichtbare resultaten opgeleverd. Dat bleek op een symposium in het MADE Center in Tilburg.

“Bankers & Zn. uit Deurne heeft het prefab ambachtelijk metselwerk opgepakt. Van den Heuvel uit Lith heeft producten ontwikkeld voor het ‘klimatologisch werken’. Onder meer een doorwerkkap voor steigers en een innovatieve voegspijker. Weever uit Kampen heeft Safe First bedacht, een platform om veilig op hoogte te werken”, somt Gerrit de Heer op. Hij begeleidde als innovatie-adviseur van SBRCURnet de laatste anderhalf jaar van het drie jaar durende IPC-project.

Lees morgen meer over de innovaties in de metselwerkbranche

Reageer op dit artikel