artikel

Kanaalunits van Samsung regelen zichzelf in

bouwbreed

Kanaalunits van Samsung regelen zichzelf in

De nieuwe kanaalunits van Samsung bepalen zelf de optimale statische druk. Met een statische druk van 147 pascal kunnen de units van het type Global Duct nagenoeg overal worden toegepast, stelt importeur Ambrava uit Apeldoorn.

Het systeem regelt zichzelf in op de optimale statische druk. Dat gebeurt nadat de volledige installatie inclusief het luchtzijdedeel is afgerond. De unit voert dan een luchtzijde-initialisatie uit: op basis van voorgeprogrammeerde waarden stelt de unit zichzelf in aan de hand van het bijbehorende luchtsysteem. Later dit jaar levert Samsung een optionele zoneregeling voor de nieuwe units die zo meer ruimten afzonderlijk van elkaar kunnen conditioneren en regelen.

Reageer op dit artikel