artikel

Bijleggen kabels mogelijk met efficiënte branddoorvoeren

bouwbreed

Bijleggen kabels mogelijk met efficiënte branddoorvoeren

Gerco Brandpreventie heeft twee branddoorvoeren ontwikkeld waarin kabels of leidingen vervangen of bijgelegd kunnen worden zonder het risico op verlies van brandwerendheid. Bovendien hoeft de installateur niet meer op de aannemer te wachten.

“De installateur kan de brandwering in zijn werkproces meenemen”, legt directeur Danny van Goudzwaard van Gerco Brandpreventie uit. “Hij hoeft niet te wachten op, en niet terug te komen na de aannemer.” De Flex Tube en Flex Box zijn een eigen ontwikkeling van Gerco.

 

De Flex Tube bestaat uit een kunststof (boor)cilinder voor zachte afdichtingen in de brandwerende wand. Foto: Gerco Brandpreventie.

Reageer op dit artikel