artikel

Gratis kennisevenement over praktijk van ketensamenwerking

bouwbreed

Gratis kennisevenement over praktijk van ketensamenwerking

Op donderdag 3 april vindt in Ridderkerk de eerste Cobouw Excellence 2014 plaats. Cobouw Excellence is een kennisevenement voor diegenen in de bouwkolom die verantwoordelijk zijn voor de keuze van bouwmethodieken, bouwmaterialen en -systemen.

Innovatie en samenwerking zijn van levensbelang voor de bouwsector. Opdrachtgevers eisen hogere kwaliteit tegen lagere kosten. De huidige markt vraagt om innovatieve, excellente partners. Bedrijven die door innovaties en duurzame samenwerking kwaliteitsverbeteringen, besparingen en kortere doorlooptijden realiseren met een uitstekend eindresultaat, hebben een voorsprong. Cobouw Excellence 2014 gaat over de praktijk van deze ketensamenwerking.

Sprekers zijn onder andere: Ferry van Wilgenburg (adviseur/trainer duurzame ketensamenwerking, Bouwketens.nl), Peter Fraanje (directeur van NVTB) en Willem Otter (directeur van BAM W&R).

Meld je hier aan voor deze gratis middag

Reageer op dit artikel