artikel

Printshop voor scans en driedimensionale prints

bouwbreed

Printshop voor scans en driedimensionale prints

Aan de verzameling FabLabs en bedrijven als Shapeways in Eindhoven, waar je als architect, ontwerper, kunstenaar of productontwikkelaar kunt beschikken over 3D-printers, is nu een 3D-printshop voor consumenten en professionals toegevoegd. In de Arnhemse Rijnstraat is sinds kort de Makerpoint 3D Concept Store gevestigd. De winkel biedt een brede selectie van relatief betaalbare 3D-printers van verschillende merken en de materialen waarmee de printers gevuld moeten worden.

Driedimensionaal printen is aantrekkelijk voor architecten, ontwerpers en productontwikkelaars. 3D-Printshops zoals de Makerpoint 3D Concept Store brengen de technologie binnen hun bereik, voor het 3D-printen van schaalmodellen en prototypes.

Reageer op dit artikel